Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelding EVN Gedrag en Exterieur Keuring

Direct naar aanmeldformulier

Zaterdag 8 juni 2024: inschrijving gesloten

Tijdens het Eurasierweekend organiseren we op zaterdag 8 juni weer een Gedrag en Exterieur Keuring, kortweg ook wel GEK-test genoemd. Hieraan kunnen 10 Eurasiers deelnemen. De keuringen starten om 10:00 uur. Na 15 mei sturen we de deelnemers een tijdschema en verdere uitleg toe.

EVN-leden krijgen tot 1 mei 2024 voorrang om deel te nemen. Als er daarna nog plaatsen beschikbaar zijn, kunnen ook leden van andere door de FCI erkende rasverenigingen deelnemen.

Deelnamekosten

De kosten voor deelname aan de Gedrag en Exterieur Keuring van 8 juni aanstaande zijn € 50,00. U kunt dit bedrag overmaken op:

IBAN: NL91 INGB 0003082982, BIC: INGBNL2A
t.n.v. Eurasier Vereniging Nederland te Almere,
onder vermelding van GEK-test 8 juni 2024 en de stamboomnaam van uw hond.

Voor EVN-leden geldt: zodra uw betaling binnen is, wordt u -zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn- op de deelnemerslijst geplaatst. Er kunnen op 8 juni 2024 maximaal 10 honden meedoen. Mocht dat aantal bereikt zijn terwijl uw aanmelding bij ons binnenkomt, dan nemen we contact met u op om te overleggen of u op een reservelijst wilt worden geplaatst.

Voor niet-EVN-leden geldt dat als er vanaf 1 mei 2024 nog plaatsen beschikbaar zijn, zij ook mee kunnen doen op 8 juni 2024 als het deelnemersgeld is overgemaakt naar de EVN.

Keurmeesters

De GEK-test bestaat uit twee hoofdonderdelen: een gedragsdeel en een exterieurdeel. De keurmeester voor het gedragsdeel is Caya Krijnse-Locker. Het exterieurdeel wordt beoordeeld door Sybille Sievers. Zij komt uit Duitsland. De EVN zal zorgen voor vertaling uit het Duits als dat nodig is.

Tip voor deelnemers: oefen al samen met uw hond het tandjes laten zien en zich laten aanraken door een vreemde. Tijdens de exterieurkeuring zal de keurmeester uw hond dan goed kunnen beoordelen zonder dat uw hond te veel stress ervaart.

Locatie

Camping Ommerland
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: 0529-451362
E: [email protected]
I: https://ommerland.nl

Plattegrond van kampeerveld "Ommervallei" op camping Ommerland met locatie van EVN Kampioenschapsclubmatch, GEK-test en BBQ
Klik op afbeelding om hele plattegrond van camping Ommerland te downloaden

Overnachten op camping Ommerland

Camping Ommerland heeft meerdere kampeervelden en verhuurt ook kant en klare tenten en huisjes. Wilt u overnachten op de camping, reserveer dan alvast per e-mail een kampeerplek of andere accommodatie op Camping Ommerland onder vermelding van Eurasier Weekend 2024.

Het kampeerveld “de Ommervallei” is tijdens het Eurasierweekend van 8 en 9 juni 2024 gereserveerd voor bezoekers van het Eurasier weekend. Wilt u met uw eigen kampeermiddel bij andere Eurasierweekend bezoekers staan, kies dan bij uw reservering voor kampeerveld “de Ommervallei”.

Aanmelding GEK-test

Gegevens hond

Let op: uw hond moet minimaal 15 maanden oud zijn om aan de Gedrag en Exterieur Keuring te kunnen deelnemen.

Gegevens eigenaar

Hier graag het telefoonnummer opgeven waarop u ook op de dag van de GEK-test bereikbaar bent. Dan kunnen we u eventueel bellen mocht u om wat voor reden dan ook nog niet op het terrein aanwezig zijn als uw hond aan de beurt is.

Adres

We vragen uw adres om na afloop de eindrapportage te kunnen toesturen. Verder gaan we zoveel mogelijk rekening willen houden met reisafstanden naar Ommen bij het maken van een tijdsvolgorde waarop de deelnemende honden ingedeeld worden.

Overige vragen

Er zijn tijdens de GEK-test op 8 juni 2024 maximaal 10 deelnemersplaatsen beschikbaar. De EVN organiseert de Gedrag en Exterieur Keuring in principe alleen voor haar leden. Deze krijgen tot 1 mei 2024 voorrang om deel te nemen. Leden van andere door de FCI erkende Eurasier rasverenigingen kunnen op een reservelijst geplaatst worden. Indien op 1 mei 2024 nog deelnemersplaatsen over zijn neemt de EVN contact op met die leden. De inschrijving is geopend tot en met 15 mei 2024.
De EVN zal bij het maken van een tijdsindeling van de 10 deelnemers rekening proberen te houden met de eventuele reisafstand. Deelnemers die al op camping Ommerland overnachten zullen dan wat vroeger ingepland worden dan mensen die op 8 juni nog naar Ommen moeten reizen.

Verklaringen

Er kunnen op 8 juni 2024 maximaal 10 deelnemers meedoen aan de GEK-test. De EVN zal na uw aanmelding pas een deelnemersplaats aan u gaan toekennen als u het deelnemersgeld heeft overgemaakt.
Tijdens haar evenementen maakt de EVN foto's en filmpjes die ze kan plaatsen op haar mediakanalen. Dit zijn: 1) de EVN website 2) het verenigingsclubblad De Eurasier 3) de Facebookpagina van de EVN 4) de Instagrampagina van de EVN