Komt u op 9 juni naar het EVN-winkeltje tijdens het Eurasierweekend in Ommen? Bestel dan alvast vooruit (kan t/m 26 mei). Dan staat uw bestelling op 9 juni voor u klaar!

Wandeling organiseren

Hoe organiseer ik een wandeling?

Lijkt het u leuk om een keer een wandeling te organiseren? Wilt u een keer laten zien hoe mooi de omgeving is waar u de honden uitlaat? Maar u weet niet precies hoe en wat? Lees dan verder.

Wij als vereniging streven ernaar om iedere maand een wandeling te kunnen maken met een groep leden en honden. Onze ervaring is dat een gezamenlijke wandeling niet alleen gezellig kan zijn, maar dat het uitwisselen van ervaringen onderling ook zeker iets kan bijdragen.
Dit kan alleen als er vrijwilligers zijn die deze wandelingen willen organiseren.

Als activiteiten coördinator ben ik op zoek naar mensen die zo een gezamenlijke wandeling willen organiseren. Dit zijn de voorwaarden waar een geörganiseerde wandeling aan moet voldoen:
• Het is belangrijk dat er voldoende parkeergelegenheid is.
• Het zou ideaal zijn als de honden in ieder geval het grootste gedeelte van de wandeling los kunnen lopen.
• Ook is het fijn als er in de buurt een horeca gelegenheid is, waar men voor een hapje en drankje terecht kan en waar natuurlijk ook de honden welkom zijn. U als organisator van de wandeling wordt verzocht om contact op te nemen met deze horeca gelegenheid om te reserveren voor de groep indien dit mogelijk is en het aantal mensen dat u ongeveer verwacht, door te geven.
• Indien de datum die u voor ogen heeft ook daar mogelijk is, kunt u deze doorgeven aan de activiteiten coördinator.
• Aangezien u als organisator het gebied waar u wilt gaan lopen het beste kent, zou het fijn zijn als u door zou kunnen geven of dit gebied te bereiken is met het openbaar vervoer en of er een mogelijkheid is om de wandeling in te korten voor de eventuele pups en hun eigenaren die mee willen lopen. Voor deelnemers is het fijn als zij hier van tevoren rekening mee kunnen houden.

Met deze paar stappen kan iedereen een leuke wandeling organiseren voor mens en hond.

Aarzel niet, en geef u op via een mail aan de Activiteitencommissie.