Lid worden van de EVN

Ik wil lid worden, want ik wil een pup.

De Eurasier Vereniging Nederland (EVN) werkt met een wachtlijst met daarop mensen die in aanmerking willen komen voor een pup van onze hobbyfokkers. Als u een pup wilt via de Eurasier Vereniging Nederland dient u lid te worden van de EVN en dient u u op de wachtlijst te laten plaatsen. Voor informatie over het lidmaatschap van de Eurasier Vereniging Nederland en de te volgen procedure om op de wachtlijst te komen kunt u terecht op onze pagina pupinfo en pupbemiddeling.

Voordelen van een lidmaatschap van de EVN

  • U kunt als lid (na het doorlopen van een procedure om het ras goed te leren kennen) op onze wachtlijst geplaatst worden voor een pup van bij ons aangesloten hobbyfokkers.
  • Vier keer per jaar krijgt u ons clubblad ‘De Eurasier‘ thuis gestuurd met hierin informatie over gezondheid, EVN activiteiten, fokken en mede-eigenaren van Eurasiers.
  • Elk jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen en het Eurasierweekend met de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (hondenshow exclusief voor Eurasiers) en de Gedrag- en Exterieurkeuring (GEK-test).
  • Er wordt begeleiding gegeven aan fokkers en gezondheidsinformatie bijgehouden, zodat wij dit gezonde ras kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Wat kost het en waar kunt u terecht voor vragen of om u aan te melden

Lidmaatschap kost: € 30,00 per jaar + eenmalig € 10,00 inschrijfgeld. Gezinsleden betalen € 8,00.

Voor informatie over het lidmaatschap van de Eurasier Vereniging Nederland kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. Bent u nog geen lid en wilt u graag een EVN pup, lees dan alstublieft zoals al aangegeven onder het kopje ‘Ik wil lid worden want ik wil een pup’ onze pagina pupinfo en pupbemiddeling om te weten te komen welke stappen u dan kunt nemen. Zie ook: commissieleden pupinfo en pupbemiddeling