Komt u op 9 juni naar het EVN-winkeltje tijdens het Eurasierweekend in Ommen? Bestel dan alvast vooruit (kan t/m 26 mei). Dan staat uw bestelling op 9 juni voor u klaar!

Lid worden van de EVN

Ik wil lid worden, want ik wil een Eurasier pup.

De Eurasier Vereniging Nederland (EVN) werkt met een wachtlijst met daarop mensen die in aanmerking willen komen voor een pup van onze hobbyfokkers. Als u een pup wilt via de Eurasier Vereniging Nederland dient u lid te worden van de EVN en dient u u op de wachtlijst te laten plaatsen.

Voor meer informatie over het lid worden van de Eurasier Vereniging Nederland en de te volgen procedure om op de wachtlijst te komen kunt u terecht op onze pagina’s Pupinfo en Pupbemiddeling en EVN Kennismakingstraject.

Voordelen van een lidmaatschap van de EVN

  • U kunt als lid van de EVN op onze wachtlijst geplaatst worden voor een pup van bij ons aangesloten hobbyfokkers. U krijgt dan een wachtlijstcode, waarbij u kunt aangeven of u actief of inactief op de wachtlijst wilt staan.
  • U krijgt 4 keer per jaar ons clubblad ‘De Eurasier‘ thuis gestuurd met hierin informatie over gezondheid, EVN activiteiten, fokken en mede-eigenaren van Eurasiers.
  • U kunt deelnemen aan EVN activiteiten, zoals wandelingen en het Eurasierweekend met de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (hondenshow exclusief voor Eurasiers) en de Gedrag- en Exterieurkeuring (GEK-test).
  • U kunt meestemmen tijdens onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV)
  • U kunt begeleiding krijgen als u binnen de EVN wilt fokken met uw Eurasier
  • U helpt met uw lidmaatschap de EVN om gezondheidsinformatie bij te houden, zodat wij dit gezonde ras kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Wat kost het en waar kunt u terecht voor vragen of om u aan te melden

Lidmaatschap kost: € 30,00 per jaar + eenmalig € 10,00 inschrijfgeld. Gezinsleden betalen € 8,00.

Voor informatie over het lidmaatschap van de Eurasier Vereniging Nederland kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. Bent u nog geen lid en wilt u graag een EVN pup, lees dan alstublieft zoals al aangegeven onder het kopje ‘Ik wil lid worden want ik wil een Eurasier pup’ onze pagina’s Pupinfo en Pupbemiddeling en EVN Kennismakingstraject. U komt daar te weten welke stappen u dan kunt nemen. Zie ook: commissieleden pupinfo en pupbemiddeling