Op 13 april is de jaarlijkse ALV en het Fokkersoverleg. Heeft u zich al aangemeld? Graag tot ziens!

Clubmatch

Kampioenschapsclubmatch

Een van de meest in het oog springende jaarlijks terugkerende activiteiten van de EVN is de EVN – Clubmatch.

De Clubmatch is eigenlijk een tentoonstelling, net als een gewone hondententoonstelling, maar met het grote verschil dat er alleen Eurasiers meedoen.

De sfeer is gezellig en ongedwongen, kortom het is DE gelegenheid om je Eurasier kennis te laten maken met het showen. Maar ook om de broers, zussen, opa’s, oma’s, pa en ma en natuurlijk de fokker van je eigen Eurasier te ontmoeten en hun baasjes te spreken.

Voor nieuwelingen op showgebied is er voldoende gelegenheid om bij de meer ervaren Eurasier eigenaars wat informatie te vragen over het showen.
Voor de kinderen is er ook de mogelijkheid om eens zelf met hun hond in de ring te staan, samen met andere kinderen.
Dit is het onderdeel “kind-hond show”, ook wel Junior Handling genoemd.

Eurasier Weekend

Echter komt niet iedereen voor de clubmatch. Het gehele weekend vinden er altijd allerlei activiteiten plaats. De GEK-test, wandelingen, barbecue, workshops, knutselen voor de kinderen e.a. Het is een weekend dat in het teken staat van gezelligheid en elkaar ontmoeten!

Wilt u zich inschrijven voor de aankomende clubmatch of een van de andere activiteiten tijdens het aankomende Eurasier Weekend? Zodra de inschrijving opent, komt hierover een aankondiging op de nieuwspagina van deze website.

Eurasier Clubmatch Barbecue