Media & Communicatie

Clubblad “de Eurasier”

Het clubblad van de Eurasier Vereniging Nederland komt 4 maal per jaar uit. Het wordt verzorgd door de commissie “redactie” waarin 1 bestuurslid en meerdere leden zitting hebben.
Het doel is om leden te informeren over tal van onderwerpen die van belang zijn voor de Eurasier bezitter.

U vindt er een aantal vaste rubrieken zoals “medisch”, “over fokken”, “even voorstellen” en natuurlijk ook een EVN activiteitenagenda en een showagenda. Wij proberen in te spelen op wat op dat moment actueel is. Ook is het blad voorzien van vele mooie foto’s van dit mooie ras.

De redactie van het clubblad wil u attent maken op het bestaan van “de vrienden van de gekleurde Eurasier”. Hierdoor is het mogelijk om meer kleurenpagina’s af te drukken en hierdoor het clubblad aantrekkelijker te maken.

Uw schriftelijke bijdrage aan het clubblad is van harte welkom. U kunt uw bijdrage via e-mail naar de redactie sturen.

Natuurlijk zijn foto’s voor publicatie van het clubblad ook van harte welkom. Wanneer u foto’s bij wilt voegen wilt u deze dan niet in het Word-document zetten? Deze ontvangen wij, in verband met de kwaliteit van de foto’s, het liefst als losse (JPG/JPEG) bijlagen via e-mail. Graag wel onder vermelding van eigenaar/maker van de foto en de naam van de hond. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe betere plaatsing wij kunnen doen van de foto van uw hond.

Sluitingsdata voor het insturen van stukken zijn:

1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november.


We zien uw bijdrage graag tegemoet! Schroom alstublieft niet: kleine verhaaltjes over de eerste lessen op de hondenschool, ervaringen met voeding of gezondheid, winter-, zomer- en herfstpret, en dergelijke vinden we hartstikke leuk!