Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Media & Communicatie

Clubblad “De Eurasier”

Het clubblad van de Eurasier Vereniging Nederland komt 4 maal per jaar uit. Het wordt verzorgd door de commissie “redactie”.
Het doel is om leden te informeren over tal van onderwerpen die van belang zijn voor de Eurasier bezitter. Het blad wordt exclusief aan leden verstuurd.

U vindt er een aantal vaste rubrieken zoals medische onderwerpen, informatie over fokken en pupinfo, aankondigingen van EVN activiteiten en een kinderpagina.

Tevens geeft de redactie 1 maal per jaar een Clubmatchmagazine uit. Deze wordt uitgereikt aan deelnemers aan de Kampioenschapsclubmatch van de EVN.

Ieder lid kan iets insturen voor het clubblad, daar zijn we altijd blij mee. Denk aan mooie foto’s, vakantieverhalen of ervaringen met gezondheid over uw eurasier. U kunt uw bijdrage via e-mail naar de redactie sturen.

Info insturen foto’s:

Wij verzoeken u foto’s in te sturen als bijlage in de e-mail (JPG/JPEG). Graag wel met vermelding van eigenaar/maker van de foto en de naam van de hond. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe beter de plaatsing in het clubblad.

Voor alle foto’s die u aan ons toestuurt geeft u automatisch toestemming voor plaatsing. Dit geldt ook voor foto’s die afkomstig zijn van een professionele fotograaf. U dient dan vooraf toestemming te hebben gekregen van de professionele fotograaf om ze te mogen laten plaatsen in ons clubblad.

Sociale Media

Ook is de EVN  te vinden op Facebook en Instagram. Hier worden veelal alle actuele items geplaatst.

Denk dan aan een georganiseerde EVN-wandeling, een drachtbevestiging, een vacature binnen de vereniging, maar ook berichten van de Raad van Beheer of van collega-Eurasier-Verenigingen.

Evenementen proberen we ook altijd op de Facebook-evenementenkalender te plaatsen.

Voor de meeste evenementen vragen we u zich aan te melden middels het bij het evenement horende inschrijfformulier.

Sluitingsdata voor het insturen van stukken zijn:
1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november.