Op 13 april is de jaarlijkse ALV en het Fokkersoverleg. Heeft u zich al aangemeld? Graag tot ziens!

EVN wandeling tijdens het Eurasierweekend

Fanta en Lego nodigen u uit om mee te wandelen met hun baasjes in Ommen

Eurasierweekend 2024 EVN wandeling

Zaterdag 8 juni om 15:00 uur verzamelen we op het hondenspeelveld van camping Ommerland. Het adres is Besthemerberg 1, 7731 PB in Ommen.

Deze wandeling wordt georganiseerd als onderdeel van het Eurasierweekend 2024, dat op 8 en 9 juni wordt gehouden op deze camping.

Bij deelname graag hier het aanmeldformulier invullen. Alvast bedankt!

Eurasierweekend 2024: locatie activiteiten rondom kampeerveld Ommervallei op camping Ommerland in Ommen

Startpunt is het hondenspeelveld op de camping, linksonderin op de plattegrond die hierboven staat. Daarvandaan lopen we langs de uitkijktoren vlak naast de camping en volgen de blauwe bordjes. Het is een wandeling naar de Besthmenerberg van ongeveer 5,7 km. Het is geen losloopgebied, dus de honden blijven tijdens deze wandeling wel aangelijnd.

EVN commissie Activiteiten

Wilt u meedoen aan deze EVN activiteit? Van harte welkom! Meld u dan alstublieft aan door het aanmeldformulier in te vullen, al is het op de dag zelf. De coördinator van de wandeling weet dan wie te verwachten. Ook bij een onvoorziene annulering van de wandeling weten we dan iedereen te bereiken.

Tip: check op de dag van de activiteit zelf voor de zekerheid de facebookpagina van de EVN voor eventuele veranderingen.

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal van de activiteit na afloop door de EVN op haar mediakanalen geplaatst mag worden, tenzij men op het aanmeldformulier aangeeft hier bezwaar tegen te hebben.