Komt u op 9 juni naar het EVN-winkeltje tijdens het Eurasierweekend in Ommen? Bestel dan alvast vooruit (kan t/m 26 mei). Dan staat uw bestelling op 9 juni voor u klaar!

EVN wandeling tijdens het Eurasierweekend 2023 (al geweest)

Fanta en Lego nodigen u uit om mee te wandelen met hun baasjes in Ommen

EVN Eurasierweekend 2023: locatie startpunt wandeling vanaf camping Ommerland
Klik op de afbeelding voor een plattegrond van de hele camping Ommerland.

Zaterdag 10 juni om 10:30h verzamelen we op het hondenspeelveld (zie afbeelding) van camping Ommerland. Het adres is Besthemerberg 1, 7731 PB in Ommen.

Deze wandeling wordt georganiseerd als onderdeel van het Eurasierweekend 2023, dat op 10 en 11 juni wordt gehouden op deze camping.

Graag van tevoren even aanmelden (kan ook nog op de dag zelf) door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Startpunt is het hondenspeelveld op de camping. Daarvandaan lopen we langs de uitkijktoren vlak naast de camping en volgen de blauwe bordjes. Het is een wandeling naar de Besthmenerberg van ongeveer 5,7 km. Het is geen losloopgebied, dus de honden blijven tijdens deze wandeling wel aangelijnd.

EVN Eurasierweekend wandeling
EVN commissie Activiteiten

Wilt u meedoen aan een EVN activiteit? Van harte welkom! Meld u dan alstublieft aan door een e-mail te sturen naar de activiteitencommissie, al is het op de dag zelf. De coördinator van de wandeling weet dan wie te verwachten en mocht er een ruimte bij horeca gereserveerd worden zal dat geen problemen opleveren. Ook bij een onvoorziene annulering van de wandeling weten we dan iedereen te bereiken.

Tip: check op de dag van de activiteit zelf voor de zekerheid de facebookpagina van de EVN voor eventuele veranderingen.

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal van de activiteit na afloop door de EVN geplaatst mag worden, tenzij er direct aangegeven wordt hier bezwaar tegen te hebben. Dit zal dan te allen tijde doorgeven worden aan de desbetreffende organisator/coördinator van de activiteit.