Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmeldingsformulier EVN Eurasier Kampioenschapsclubmatch

Inschrijving EVN Kampioenschapsclubmatch 2024 gesloten

Op zondag 9 juni aanstaande is er weer een EVN Eurasier Kampioenschapsclubmatch. Hier kunt u uw hond showen en kennis maken met andere Eurasier eigenaren. Heeft u nog nooit met uw hond geshowd? U vindt meer informatie via deze link: https://eurasier.nl/informatie-over-shows/.

Sluitingsdatum inschrijving

Op 30 april 2024 dient uw inschrijving en betaling bij de EVN binnen te zijn om ervan verzekerd te zijn dat u kunt deelnemen met uw hond. De inschrijving is nu gesloten.

Keurmeesters

Reuen: Wilma Roem (NL)
Teven: Marion ten Cate (NL)

Locatie

Camping Ommerland
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: 0529-451362
E: [email protected]
I: https://ommerland.nl

Plattegrond van kampeerveld "Ommervallei" op camping Ommerland met locatie van EVN Kampioenschapsclubmatch, GEK-test en BBQ
Klik op afbeelding om hele plattegrond van camping Ommerland te downloaden

Overnachten op camping Ommerland

Camping Ommerland heeft meerdere kampeervelden en verhuurt ook kant en klare tenten en huisjes. Wilt u overnachten op de camping, reserveer dan alvast per e-mail een kampeerplek of andere accommodatie op Camping Ommerland onder vermelding van Eurasier Weekend 2024.

Het kampeerveld “de Ommervallei” is tijdens het Eurasierweekend van 8 en 9 juni 2024 gereserveerd voor bezoekers van het Eurasier weekend. Wilt u met uw eigen kampeermiddel bij andere Eurasierweekend bezoekers staan, kies dan bij uw reservering voor kampeerveld “de Ommervallei”.