Op 13 april is de jaarlijkse ALV en het Fokkersoverleg. Heeft u zich al aangemeld? Graag tot ziens!

Aanmeldingsformulier EVN Eurasier Kampioenschapsclubmatch

Inschrijving EVN Kampioenschapsclubmatch 2024 geopend

Op zondag 9 juni aanstaande is er weer een EVN Eurasier Kampioenschapsclubmatch. Hier kunt u uw hond showen en kennis maken met andere Eurasier eigenaren. Heeft u nog nooit met uw hond geshowd? U vindt meer informatie via deze link: https://eurasier.nl/informatie-over-shows/.

Direct naar inschrijvingsformulier

Sluitingsdatum inschrijving

Op 30 april 2024 dient uw inschrijving en betaling bij de EVN binnen te zijn om ervan verzekerd te zijn dat u kunt deelnemen met uw hond.

Keurmeesters

Reuen: Wilma Roem (NL)
Teven: Marion ten Cate (NL)

Locatie

Camping Ommerland
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: 0529-451362
E: [email protected]
I: https://ommerland.nl

Plattegrond van kampeerveld "Ommervallei" op camping Ommerland met locatie van EVN Kampioenschapsclubmatch, GEK-test en BBQ
Klik op afbeelding om hele plattegrond van camping Ommerland te downloaden

Overnachten op camping Ommerland

Camping Ommerland heeft meerdere kampeervelden en verhuurt ook kant en klare tenten en huisjes. Wilt u overnachten op de camping, reserveer dan alvast per e-mail een kampeerplek of andere accommodatie op Camping Ommerland onder vermelding van Eurasier Weekend 2024.

Het kampeerveld “de Ommervallei” is tijdens het Eurasierweekend van 8 en 9 juni 2024 gereserveerd voor bezoekers van het Eurasier weekend. Wilt u met uw eigen kampeermiddel bij andere Eurasierweekend bezoekers staan, kies dan bij uw reservering voor kampeerveld “de Ommervallei”.

Inschrijvingsformulier EVN Eurasier Kampioenschapsclubmatch 9 juni 2024

Gegevens hond en fokker

Gegevens eigenaar

Klasse

Selecteer de klasse waarin u uw hond wilt inschrijven:

Kind-hondshow (junior handling)

De kind-hondshow is verdeeld in 2 klassen: 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar.

Nakomelingenklasse

Honden ingeschreven voor deze klasse dienen ook ingeschreven te staan in één van de klassen 1 t/m 7. Reu en teef kunnen zich hier met hun nakomelingen presenteren. Voor deelname aan de nakomelingenklasse wordt aan één van de ouderdieren € 11,50 berekend.

Inschrijfgelden

Selecteer de klasse waarin u uw hond wilt inschrijven: Klasse 1 = Jongste puppyklasse, Klasse 2 = Puppyklasse, Klasse 3 = Jeugdklasse, Klasse 4 = Tussenklasse, Klasse 5 = Open klasse, Klasse 6 = Kampioensklasse, Klasse 7 = Veteranenklasse
0,00 €
Tijdens haar evenementen maakt de EVN foto's en filmpjes die ze kan plaatsen op haar mediakanalen. Dit zijn: 1) de EVN website 2) het verenigingsclubblad De Eurasier 3) de Facebookpagina van de EVN 4) de Instagrampagina van de EVN