Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

EVN zomeraftrapwandeling Rozendaalse Veld (al geweest)

Zondag 30 juni om 10:30 uur

EVN wandeling Rozendaalse Veld

Deze 3 generaties dames lopen graag over het Rozendaalse Veld in het hondenlosloopgebied.

Loopt u met ze mee, ze vinden het zo saai zonder andere Eurasiers!

­čů┐´ŞĆ Om 10:30 uur verzamelen bij de een-na-laatste parkeerplaats Rozendaal (met ijsstalletje) aan de Kluizenaarsweg in Rozendaal (vlakbij Arnhem). Zie onder voor een juiste instelling van routeplanners!

Horeca is aanwezig, maar doet niet aan reserveren. Als u wat wilt nuttigen kunt u dat op eigen gelegenheid doen bij het ijsstalletje.

Route naar een-na-laatste parkeerplaats Rozendaalse Veld
Bron: Google Maps

Let op: routeplanners geven voor auto’s niet de juiste route naar deze parkeerplaats. Neem als basisadres:

Gemeentehuis Rozendaal,
Kerklaan 1, 6891 CL Rozendaal

Stel vanaf hier uw routeplanner in op fietsstand met bestemming Parkeerplaats Rozendaal

De Kerklaan draait vanaf het gemeentehuis iets naar rechts en wordt de Beekhuizenseweg. Deze weg vervolgen naar de Bovenallee. Sla linksaf naar de Kluizenaarsweg en rijd door tot de een-na-laatste parkeerplaats waar links een ijsstalletje staat.

Mocht het nodig zijn kort voor de wandeling af te gelasten of een andere ontmoetingsplaats of aanvangstijd af te spreken, kan de organisatie u dankzij uw aanmelding snel op de hoogte brengen.

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal geplaatst mag worden TENZIJ er direct aangeven wordt hier bezwaar tegen te hebben. Dit zal dan te allen tijde doorgeven worden aan de desbetreffende activiteit organisator/co├Ârdinator.