Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

EVN Wandeling door de duinen van Kootwijk (al voorbij)

EVN wandeling

Nara en Silke struinen graag met jullie in het hondenlosloopgebied Kootwijkerduin. Dit hondenlosloopgebied is ongeveer 56 ha groot en is niet omrasterd. Het navigatieadres is de Veluwe Parkeerplaats Nieuw Milligenseweg in Kootwijk.

Door hevige regenval is de eerste poging in augustus lastminute (een uur voor aanvang) geannuleerd. Gelukkig konden we alle deelnemers op de hoogte stellen omdat men zich van te voren had aangemeld. Daarmee is het belang van aanmelden weer eens bevestigd in de praktijk!

Datum, tijd en locatie

Er is inmiddels een nieuwe datum bekend: zaterdag 16 september 11:00h 

🅿️Veluwe Parkeerplaats Nieuw Milligenseweg in Kootwijk

❗️Deelnemers let op❗️: zorg voor eigen drinkwater

Vooraf aanmelden

Voor deelname graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen aan [email protected]. U kunt dan ingelicht worden in geval van wijzigingen. Bij de start van de wandeling kunnen de eigenaren van Nara en Silke dan ook nagaan of iedereen die zich heeft aangemeld er is en de wandeling kan beginnen. 

Bij uw aanmelding graag vermelden:

â—¦Naam 

â—¦Telefoonnummer

â—¦Of u op de wachtlijst geplaatst wil worden

Toestemming plaatsing beeldmateriaal

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal geplaatst mag worden TENZIJ er direct aangeven wordt hier bezwaar tegen te hebben.

Dit zal dan te allen tijde doorgeven worden aan de desbetreffende activiteit organisator/coördinator.