Op 13 april is de jaarlijkse ALV en het Fokkersoverleg. Heeft u zich al aangemeld? Graag tot ziens!

EVN wandeling zondag 26 feb 2023: Ederheide (al geweest)

Start 11:30h in losloopgebied Ederheide/De Drieberg

We verzamelen op de parkeerplaats Drieberg (die iets ten noorden van de rotonde vlakbij pannenkoekenhuis “de Langenberg” ligt). Zie ook: Google Maps parkeerplaats Drieberg.

Graag van tevoren even aanmelden (kan ook nog op de dag zelf) door een email te sturen naar : [email protected]

EVN commissie Activiteiten

Wilt u meedoen aan een EVN activiteit? Van harte welkom! Meldt u dan alstublieft aan door een e-mail te sturen naar de activiteitencommissie, al is het op de dag zelf. De coördinator van de wandeling weet dan wie te verwachten en mocht er een ruimte bij horeca gereserveerd worden zal dat geen problemen opleveren. Ook bij een onvoorziene annulering van de wandeling weten we dan iedereen te bereiken.

Tip: check op de dag van de activiteit zelf voor de zekerheid de facebookpagina van de EVN voor eventuele veranderingen.

Eurasier_Vereniging_Nederland_Wandeling_Thumbnail

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal van de activiteit na afloop door de EVN geplaatst mag worden, tenzij er direct aangegeven wordt hier bezwaar tegen te hebben. Dit zal dan te allen tijde doorgeven worden aan de desbetreffende organisator/coördinator van de activiteit.