EVN fokkersoverleg, wandeling en ALV op 1 april

De Eurasier Vereniging Nederland (EVN) organiseert op zaterdag 1 april aanstaande (geen grap) haar Algemene Ledenvergadering (ALV). Voorafgaand wordt ’s morgens een fokkersoverleg gehouden. Ook is er tussen de middag gelegenheid om te wandelen en/of mee te lunchen.

EVN Fokkersoverleg in de ochtend

Exacte starttijd en agenda volgen nog. Locatie: Sport en Zalencentrum De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg. Graag van tevoren even aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

EVN Wandeling van 12:00h tot 13:00h

EVN wandeling 2023

Locatie: Oude Driebergseweg 3391, Woudenberg. Hier ligt het hondenlosloopgebied in Boswachterij Austerlitz (zie ook: https://www.doggydating.com/hondenlosloopgebied/boswachterij-austerlitz).

Graag van tevoren even aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. We kunnen u dan op de hoogte houden als er onverhoopt wijzigingen in de wandelplannen optreden.

Lunch

Tussen het Fokkersoverleg en de Algemene Ledenvergadering in bestaat de mogelijkheid om mee te lunchen voor de deelnemers die bij beide vergaderingen aanwezig willen zijn of die vanwege reisafstand tussen de middag wat willen nuttigen. Graag van tevoren opgeven aan welk overleg u wilt deelnemen en met hoeveel personen u wilt meelunchen door een e-mail te sturen naar [email protected].

EVN Algemene Ledenvergadering vanaf 13:30h

Agenda volgt nog. Locatie: Sport en Zalencentrum De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg. Graag van tevoren even aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].