Eurasierweekend 2023 komt eraan

Tijdens het Eurasierweekend worden een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Voor enkelen kunt u zich nog inschrijven. Een uitgebreid programmaoverzicht vindt u hier: https://eurasier.nl/evn-eurasierweekend-2023/. Zie ook onze agenda. Graag tot ziens op 10 en 11 juni in Ommen!

EVN Kampioenschapsclubmatch 11 juni 2023

Inschrijving Kampioenschapsclubmatch per 1 mei gesloten

De inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch (zondag 11 juni) is gesloten op 1 mei. Waarom toen al? Dan kan de redactie van de EVN de gegevens van deelnemende Eurasiers nog op tijd opnemen in de deelnemerscatalogus die daarna naar de drukker gaat. Op 11 juni krijgt iedere deelnemer aan de clubmatch dan een versie met de juiste gegevens.

Workshops geannuleerd

Wegens uitblijven van inschrijving heeft de Commissie Activiteiten besloten alle 3 de workshops (EMX-kralenband, paracordriem en -speeltje), tijdens het EVN Eurasierweekend op 10 en 11 juni, te annuleren. Aangemelde personen zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Nog in te schrijven voor barbecue en GEK-test

Voor de GEK-test zijn nog twee plaatsen beschikbaar. U kunt hiervoor tot 15 mei 2023 inschrijven. Voor de barbecue op zaterdag 10 juni kunt u zich nog tot 2 juni 12:00 uur opgeven.

EVN Eurasierweekend 2023