EVN pupinfo

Menno Hendriks

Pupinfo

Mijn naam is Menno Hendriks ik woon in Zeeland, een plaatsje in Noord Brabant, samen met mijn vrouw en 3 kinderen. In het dagelijks leven werk ik in de zorg als anesthesiemedewerker en sedationist. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om toneel te spelen en gezellige dingen te doen met gezin en de honden, op vakantie gaan of lekker wandelen!

We hebben in 2016 ons eerste hond en Eurasier in ons gezin mogen verwelkomen. Milo is in ons gezin gekomen in een drukke tijd, onze jongste zoon was net geboren en er waren nog 2 kleine dochters die er rondliepen. We hebben een tijdje op Milo moeten wachten, maar hij was het wachten meer dan waard.

Na een paar jaar hebben we met Milo de GEK-test gedaan en shows gelopen. Hierna was Milo geschikt als dekreu voor de EVN. We zijn verliefd op de Eurasier, om het karakter en hun uiterlijk. In 2023 kregen we de kans dankzij de inzet van Milo en de fokster om een tweede Eurasier aan ons gezin toe te voegen en is Pip in ons leven gekomen. Op dit moment zijn we trotse bezitters van 2 Eurasiers: Milo (reu) en Pip (teef), vader en dochter.

Ik vind het altijd leuk om over het ras te vertellen tijdens wandelingen van de EVN, maar ook als mensen je in het openbaar aanspreken. Hierdoor kan ik ook goed mensen enthousiasmeren voor het ras. Toen de vacature pupinfo van de EVN voorbij kwam, heb ik de kans gegrepen om deze vacature in te vullen en zo nog meer mensen over dit prachtige ras te vertellen en aspirant-leden te begeleiden totdat zij ook het prachtige en lieve ras de Eurasier in hun huis verwelkomen.

Ik ben dan ook altijd bereid om vragen te beantwoorden. Dus aarzel niet als u vragen hebt en neem contact op met [email protected]. Als ik het niet meteen weet ga ik het voor u uitzoeken.
Milo en Pip
Zeeland