Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmeldingsformulier EVN Eurasierweekend Barbecue

Inschrijven voor de barbecue op zaterdag 8 juni 2024 (t/m 31 mei)

U bent op zaterdagavond 8 juni 2024 van harte welkom om middenin het jaarlijkse EVN Eurasierweekend te komen genieten van een bijzondere barbecue op camping Ommerland in Ommen. Een professionele cateraar zorgt dan voor heerlijk eten. Voor drankjes mag u zelf zorgen. Zin in een gezellig etentje in de buitenlucht met vele eurasiers in uw buurt? Vul dan alstublieft voor 1 juni 2024 onderstaand inschrijfformulier in.

Fotograaf: Iris Bouldoukian

De prijzen voor de barbecue bedragen (exclusief drankjes):
Voor volwassen en kinderen vanaf 13 jaar: € 27,50
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar: € 12,50
Kinderen tot 7 jaar: gratis

Bedrag uiterlijk overmaken op 31 mei 2024

Inschrijfformulier EVN Eurasierweekend barbecue zaterdag 8 juni 2024

0,00 €
Tijdens haar evenementen maakt de EVN foto's en filmpjes die ze kan plaatsen op haar mediakanalen. Dit zijn: 1) de EVN website 2) het verenigingsclubblad De Eurasier 3) de Facebookpagina van de EVN 4) de Instagrampagina van de EVN

Blijven logeren?

Het Eurasierweekend vindt plaats op camping Ommerland in Ommen. Deze camping heeft meerdere kampeervelden. Op kampeerveld “de Ommervallei” kunt u er zeker van zijn dat u diverse Eurasierliefhebbers tegenkomt die er het hele weekend (en soms ook langer) kamperen. Er zijn ook luxe tenten en huisjes elders op de camping te huur.

Wilt u blijven logeren? Reserveer dan alvast een plek op kampeerveld “de Ommervallei” of huur een tent of huisje. U kunt zelf uw plek reserveren via Camping Ommerland. Op verzoek van de camping graag via e-mail reserveren met als onderwerp “Eurasier Weekend 2024”.

Camping Ommerland
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: 0529-451362
E: [email protected]
I: https://ommerland.nl

Eurasierweekend 2024 plattegrond camping Ommerland
Klik op de afbeelding om de plattegrond te downloaden.
Plattegrond van kampeerveld "Ommervallei" op camping Ommerland met locatie van EVN Kampioenschapsclubmatch, GEK-test en BBQ