Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelding EVN wandeling

Uw gegevens

De verwerking van de door u verstrekte gegevens zal conform de AVG-voorwaarden plaatsvinden. Uw gegevens dienen voor de Activiteiten-coördinator om in te schatten hoeveel mensen en honden er op de wandeling aanwezig zullen zijn en om u tijdig in te lichten in geval van aflasting of wijziging in locatie en/of aanvangstijd.
Vaak is een EVN wandeling in de buurt van een horecagelegenheid waar honden zijn toegelaten en waar dan nagepraat kan worden. Het is fijn om te weten hoeveel mensen van die gelegenheid gebruik willen maken. De EVN kan dan vooraf voldoende plaatsen reserveren zodat iedereen ook terecht kan in de betreffende horeca-gelegenheid.

Akkoordverklaring beeldmateriaal

EVN wandelingen staan in het teken van elkaar ontmoeten en op een gemoedelijke manier samen met een flink aantal Eurasiers mooie (losloop)gebieden in Nederland te verkennen. Ze bieden aspirant leden de mogelijkheid om aan EVN leden vragen te stellen over praktijkervaringen met het ras Eurasier. Tegelijkertijd krijgt men de gelegenheid om het gedrag en uiterlijk van diverse Eurasiers te ervaren, vaak zowel reuen als teven, en soms ook pups. Vaak wordt als locatie een losloopgebied gekozen waar men na afloop met de honden in een horecagelegenheid nog rustig kan napraten met wie dat wil.

Spelende Eurasier pups