Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelding EVN Eurasierweekend: workshops op 8 juni 2024

Agility en Neuswerk

Voor het aankomende Eurasierweekend zijn er door de commissie Activiteiten een drietal workshops gepland op zaterdag 8 juni 2024: 2x Agility en 1x Neuswerk.

Plattegrond van kampeerveld "Ommervallei" op camping Ommerland met locatie van EVN Kampioenschapsclubmatch, GEK-test en BBQ
Klik op afbeelding om de hele plattegrond van camping Ommerland te downloaden

De workshops worden op 8 juni 2024 gehouden op het kampeerveld Ommervallei van camping Ommerland in Ommen, in het deel waar die dag ’s avonds ook de barbecue gehouden (zie linker roze pijl).

U kunt kiezen uit:

EVN Eurasierweekend 2024 Workshop Agility

9:00-10:00 uur

 • Minimale leeftijd van deelnemende persoon: 12 jaar
 • Leeftijd van hond: vanaf 6 maanden
 • Dit tweetal verder vernoemd als koppel
 • Maximaal 10 koppels per tijdslot
 • Tijdsduur: 45 minuten
 • € 7,50 per koppel
EVN Eurasierweekend 2024 Workshop Neuswerk

13:30-14:45 uur

 • Minimale leeftijd van deelnemende persoon: 12 jaar
 • Leeftijd van hond: vanaf 12 maanden
 • Dit tweetal verder vernoemd als koppel
 • Maximaal 5 koppels
 • Tijdsduur: 75 minuten
 • € 12,50 per koppel

Inschrijving geopend

Vanaf heden kunt u zich inschrijven!

Wanneer u zich via onderstaand formulier aanmeldt voor een workshop, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. In die e-mail staat welk bedrag u kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling krijgt u definitief een plaats toegewezen.

Als het maximaal aantal deelnemers al is bereikt voor de door u gekozen workshop kunt u op het formulier aangeven of u op een reservelijst geplaatst wilt worden.

Wilt u meedoen met een hond die ook aan de GEK-test op diezelfde dag meedoet? Geef dit aan op het aanmeldformulier. We zullen dan proberen om hiermee rekening te houden qua tijdsindeling van de GEK-testonderdelen. Geen 100% garantie dat het lukt, maar we gaan ons best doen.


Inschrijfformulier workshops tijdens Eurasierweekend op 8 juni 2024

Gegevens aanmelder workshop

Hier graag het telefoonnummer opgeven waarop u ook op de dag van de workshop bereikbaar bent. Dan kunnen we u eventueel bellen mocht u om wat voor reden dan ook nog niet op het terrein aanwezig zijn als uw workshop begint. Mocht de door u gekozen workshop al vol zitten, kan de EVN met u via dit telefoonnummer contact opnemen voor overleg.

Gegevens hond

Let op: uw hond moet minimaal 12 maanden oud zijn om aan de workshop deel te kunnen nemen.

Keuze uit 3 workshops op 8 juni 2024: 2x Agility (workshop Neuswerk is al vol, plaatsing op reservelijst eventueel mogelijk)

Voor degene die meedoet met de GEK-test die ook op 8 juni plaatsvindt, zal zo goed mogelijk geprobeerd worden om hun hond zo in te plannen voor de Gedragstest en de Exterieurkeuring dat ook de gekozen workshop gevolgd kan worden. Of dit lukt is niet 100% te garanderen.
0,00 €
U kunt dit bedrag overmaken op IBAN: NL91 INGB 0003 0829 82, BIC: INGBL2A T.n.v. Eurasier Vereniging Nederland te Almere onder vermelding van de gekozen workshop(s) AG1, AG2 en/of NW en de naam van de hond waarmee u deelneemt. Is de workshop al vol en wilt u op een reservelijst geplaatst worden, wacht dan nog op betaling totdat de EVN u laat weten dat u alsnog mee kunt doen.

Overige vragen

Als u aan de GEK-test meedoet, proberen we rekening te houden qua inplanning van de GEK-test onderdelen dat ook de door u gekozen workshop gevolgd kan worden. 100% garantie dat dit lukt kunnen we nu nog niet geven.

Verklaringen

Er kunnen op 8 juni 2024 maximaal 10 deelnemers meedoen per workshop Agility, en maximaal 5 deelnemers aan de workshop Neuswerk. De EVN zal na uw aanmelding een deelnemersplaats aan u gaan toekennen als u het deelnemersgeld heeft overgemaakt.
Tijdens haar evenementen maakt de EVN foto's en filmpjes die ze kan plaatsen op haar mediakanalen. Dit zijn: 1) de EVN website 2) het verenigingsclubblad De Eurasier 3) de Facebookpagina van de EVN 4) de Instagrampagina van de EVN