Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Belang van uw wachtlijst-status

Iedereen kent het systeem van onze wachtlijst, u staat als actief of inactief lid op de lijst. Dit is door u zelf aangegeven.

Helaas blijkt bij het bemiddelen van pups dat veel op actief staande leden door diverse redenen als ze gebeld worden toch niet in staat zijn een pup in huis te nemen. Laatst is er met wel 70 leden contact opgenomen voordat alle pups bemiddeld waren, een enorme klus voor onze pup-bemiddelaar!

Mocht er daarom iets in uw woon-/leefsituatie aan de hand zijn waardoor een pup in huis even geen optie is, geef dan zo spoedig mogelijk door aan [email protected] dat u uw status op inactief wilt hebben staan. Uw wachtlijst-code blijft onveranderd, maar de actieve wachtlijst verkort daardoor aanzienlijk. Dat scheelt de pupbemiddelaar een heleboel vergeefse pogingen om een pup te bemiddelen.

Mocht u er wel toe in staat zijn zo’n heerlijk wollige doerak een thuis te bieden, dan volstaat één mail naar [email protected] voor het omzetten naar actief lid.

Op al onze mediakanalen worden de aanstaande nesten bekend gemaakt, u bent de enige die uw placering op de wachtlijst weet waardoor u zelf de regie in handen heeft. Komt een pup niet uit, zet uzelf dan op inactief. Komt er een nest aan en weet u dat u wel een pup wilt, zet u dan op actief. Help ons alstublieft door uw juiste status door te geven.

Natuur is niet te registreren, dus ook de timing van nesten niet. Maar áls er een nest aangekondigd wordt, check dan even extra uw status en wijzig die als dat nodig is. Alvast bedankt!