Er komen eind oktober pups aan. Zet uw wachtlijststatus op inactief als u dan geen pup kunt ontvangen door een e-mail te sturen naar [email protected].

12 feb 2023 Schoorlse Duinen (al geweest)

EVN wandeling Schoorlse Duinen op zondag 12 februari 2023 om 12:00 uur.

Parkeren bij Wandelstartpunt Schoorlse Duinen.

Zie voor meer informatie over route en parkeren: Staatsbosbeheer Buitencentrum Schoorl.

Graag aanmelden (kan tot op de dag zelf) bij [email protected].

Wilt u meedoen aan een EVN activiteit? Van harte welkom! Meldt u dan alstublieft aan door een e-mail te sturen naar de activiteitencommissie, al is het op de dag zelf. De coördinator van de wandeling weet dan wie te verwachten en mocht er een ruimte bij horeca gereserveerd worden zal dat geen problemen opleveren. Ook bij een onvoorziene annulering van de wandeling weten we dan iedereen te bereiken.

Tip: check op de dag van de activiteit zelf voor de zekerheid de facebookpagina van de EVN voor eventuele veranderingen.

Eurasier_Vereniging_Nederland_Wandeling_Thumbnail

Aan activiteiten deelnemende personen geven bij aanmelding automatisch toestemming dat beeldmateriaal van de activiteit na afloop door de EVN geplaatst mag worden, tenzij er direct aangegeven wordt hier bezwaar tegen te hebben. Dit zal dan te allen tijde doorgeven worden aan de desbetreffende organisator/coördinator van de activiteit.