EVN Eurasierweekend: workshops

Creatief voor uw hond

Voor het aankomende Eurasierweekend zijn er door de commissie Activiteiten een aantal workshops gepland. Tijdens de workshops, gegeven door Paula van Paula’s Pet Store uit de Hoeve, gaat u zelf creatief aan de slag om een item voor uw hond te maken van het lichtgewicht, vuilafstotende, sterke en zeer kleurrijke nylon, genaamd paracord (PPM).

EVN Eurasierweekend 2023, locatie workshops: Bo & Bibi Bosclub op camping Ommerland
Klik op afbeelding om de hele plattegrond van camping Ommerland te downloaden

Alle workshops worden in een overdekte ruimte gegeven, waardoor ze te allen tijde door zullen gaan. Deze locatie is op camping Ommerland in Ommen: de Bo & Bibi Bosclub bij het buitenbad, aan de rand van het bos.

U kunt kiezen uit het maken van:

Zaterdag 10 juni 2023

15:30-17:00 uur

EMX anti-tekenband

€ 17,50 per persoon

Geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar

Zondag 11 juni 2023

13:00-15:00 uur

PPM hondenriem

€ 12,50 per persoon

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar

Zondag 11 juni 2023

15:30-17:00 uur

PPM hondenspeeltje

€ 10,00 per persoon

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar

Inschrijving geopend

Vanaf heden kunt u zich inschrijven! Er kunnen 10 mensen per workshop meedoen. VOL=VOL, wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Wanneer u zich aanmeldt voor een workshop en het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is, ontvangt u van ons een betaalverzoek en bent u na betaling definitief ingeschreven. Annuleren kan kosteloos tot 28 mei 2023, daarna berekenen wij 50% annuleringskosten.

Als het maximaal aantal deelnemers al is bereikt voor de door u gekozen workshop, ontvangt u van ons de melding dat u indien gewenst op een wachtlijst komt (dit kunt u van tevoren ook al aangeven op het inschrijfformulier).


Inschrijfformulier workshops tijdens Eurasierweekend op 10 en 11 juni 2023

U kunt uit drie workshops kiezen. Voor volwassenen en kinderen hanteren we dezelfde deelname-prijs. Wel vinden we het prettig om vooraf te weten hoeveel kinderen er deelnemen, vandaar het verzoek om dit apart aan te geven.

Voor hele jonge kinderen zijn de workshops niet geschikt. Kinderen zijn wat ons betreft welkom vanaf 10 jaar bij de workshops op zondag. Voor de workshop 'EMX anti-tekenband maken' op zaterdag hanteren we 14 jaar als ondergrens. Overleg eventueel met de Activiteitencommissie als u meent dat uw jongere kind de workshop wel serieus en met succes zal kunnen volgen.

Workshop EMX anti-tekenband maken

Workshop PPM hondenriem maken

Workshop PPM hondenspeeltje maken

0,00 €